У борби за политички опстанак ДС наноси штету грађанима

Градски одбор Српске напредне странке у Новом Саду, поводом саопштења Демократске странке, констатује да је сада потпуно јасно да је Демократска странка, у својој грчевитој борби за голи опстанак на политичкој сцени, спремна да иде до краја и нанесе директну штету грађанима Новог Сада.

Они за чији мандат се везују инвестиције попут сувенирнице на кеју, у јавности познатије као најскупљи контејнер на свету, афере везане за изградњу Булевара Европе, који је коштао три пута више него што ће коштати насипање радне зоне, за шта је већ подигнута оптужница, сада својим саопштењима покушавају да прикажу Нови Сад као политички нестабилан град и тиме пошаљу негативну поруку страним инвеститорима.

Српска напредна странка поручује Новосађанима да ће наставити да се бори за свако ново радно место јер је запошљавање најважнији приоритет за наш град.

Истовремено нећемо дозволити да странка која незаустављиво клизи ка ивици цензуса, икада више одлучује о судбини Новосађана, да никада више неће бити у прилици да пљачкају наш град и да неће успети у свом безумном покушају да угрозе инвестицију која ће запослити 3.000 Новосађана.

Нови Сад 15. новембар 2015. Године