Вести

Претње и увреде активисти СНС-а

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ГРАДСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ У НОВОМ САДУ

Данас је у центру Новог Сада један младић уз салву језивих увреда и директних претњи, насртао на активисту Српске напредне странке, који је мирно стајао поред страначког штанда и делио страначки материјал пролазницима. Језиве претње које је наш активиста доживео наочиглед пролазника у сред дана, последица су кампање која се води у тајкунским медијима и на друштвеним мрежама, а којом се позива на линч свега што има везе са Српском напредном странком.

Забрињавајуће је то што опозиција и Ђиласови и Шолакови таблоиди свакодневно позивају на насилно рушење државних институција и на линч председника Александра Вучића, и свих нас који подржавамо његову политику.

Мржња производи мржњу и насиље, и то је данас показао овај насилник у центру Новог Сада. Најоштрије осуђујемо насиље и овако срамно понашање, а посебно оне окупљене под слоганом ,,Србија против насиља” који сваким даном показују да су баш они репрезенти насиља, и шаљу поруке да се песницама и псовкама обрачунава са Српском напредном странком.