Вести

Сања Драшко: Насилници из опозиције глуме жртве

Поводом инцидента који се догодио у Каћу када су нападнути председник новосадског одбора ССП, Владимир Врсајков и његова заменица Мара Пушкаш, огласио се и градски одбор Српске напредне странке у Новом Саду у којем тврде да је инцидент био испровоциран.

- Сведоци смо свакодневног насиља које на изборима доказана мањина свакодневно спроводи не само у Новом Саду него широм Србије. Они који нам блокирају саобраћај, који нам вређају активисте који нас прогоне и практично уходе, који ломе институције, који ломе скупштину, који пљују народ на улици, данас су дошли у Каћ да гнусним лажима и срамним материјалом провоцирају Каћане – рекла је Сања Драшко, шефица одборничке групе Српске напредне странке у Скупштини Новог Сада.
Према њеним речима, оно што се догодило у Каћу јесте да грађани нису дозволили да им се такав
сценарио одвија испред њихових кућа.

-На такве лажи, на такве фашистичке методе и провокације, највероватније је дошло до неког кошкања,али су они направили од себе жртве и сада се сазивају конференције за медије да се искукају. Оно што је обичном народу дозлогрдило је та свакодневна агресија коју такозвана Србија против насиља спроводи
над грађанима.

-У овом моменту можемо да апелујемо на грађане да остану достојанствени и да се уздржеод било каквог насиља а да државни органи наставе да раде свој посао – рекла је Сања Драшко.