Видео

ХОРИЗОНТ, СТУДИО Б, ГОСТ МИЛОШ ВУЧЕВИЋ ГРАДОНАЧЕЛНИК НОВОГ САДА

Четвртак, 24. септембар 2015. године, у 22:35 часова, СТУДИО Б, емисија ХОРИЗОНТ, гост: МИЛОШ ВУЧЕВИЋ градоначелник Новог Сада, чалан Председништва СНС и председник Градског одбора Српске напредне странке Нови Сад

ГОВОР ГРАДОНАЧЕЛНИКА МИЛОША ВУЧЕВИЋА НА СВЕЧАНОЈ АКАДЕМИЈИ ПОВОДОМ ДАНА ОПШТИНЕ ГРАЧАНИЦА

Дружили смо се предходне три године, пролазили кроз разне ситуације и некако се заветовали једни другима да наша сарадња буде сваки пут све боља и боља, квалитетнија и садржајнија. Желим да се захвалим и господину Костићу, Банету, Карађићу и свим дивним људима у Грачаници који су нас позвали, који су нас охрабрили да дођемо на Косово и Метохију, и не само у Грачаницу, од Лепосавића до Штрпца, ишли смо, гледали, и учили о Косову и Метохији, учили и схватили да је Косово и Метохија један снажни судар емоција, поноса и туге, и да је тешко остати равнодушан када то све видите и спознате.

Новом Саду уручена повеља "Пријатељ Грачанице"

Граду Новом Саду, односно, градоначелнику Милошу Вучевићу, уручена је повеља "Пријатељ Грачанице" на свечаној академији која је синоћ одржана у Дому културе у Грачаници, поводом Дана те општине.

Свечаном академијом су завршене седмодневне свечаности поводом 21. септембра - Мале Госпојине, која је од ове годинезванично слава Грачанице и Дан те општине.

Улагања и у приградска насеља

Током ове грађевинске сезоне новосадска приградска насеља била су равноправна с градским квартовима. Како је градоначелник Новог Сада више пута истакао Град је сада поставио нове приоритете за улагања, па је на тај начин прекинута вишедеценијска пракса да се највише новца улаже само у градском језгру.

Војвођанскa гитаријадa одржана у Кисачу

На Гитаријади Војводине која се одржава у Кисачу званичан програм почиње вечерас од 19 сати наступом рок група из седамдесетих година.

Након тога свирају победници гитаријаде и свирка новосадског бенда IN3PM. За крај манифестације предвиђен је наступ Рибље чорбе.

Хуманитарни фудбалски турнир у Футогу

Четири месна одбора Српске напредне странке у Футогу организовала су хуманитарни турнир у малом фудбалу.

Фудбалске екипе су уместо котизације донеле школски прибор.Све што буде сакупљено поклониће се ученицима првих разреда основних школа у овом месту.

Милош Вучевић - Политбиро - о потенцијалним инвестицијама

Градоначелник Новог Сада, Милош Вучевић, гостовао је у емисији Политбиро. Он је у емисији одговарао на питања о функционисању градске коалиције у Новом Саду, о потенцијалним инвестицијама и на бројна друга питања од значаја за грађане Новог Сада.

Јасмина Обрадовић - "En passant" - о изборима и аферама покрајинске власти

Гост емисије "En passant" је била народни посланик СНС у Скупштини Републике Србије Јасмина Обрадовић. У емисији је било речи о аферама које потресају Србију у овом тренутку, о расписивању републичких и покрајинских избора и бројним другим темама.

Pages