Вести

Милан Ђурић: Срамно и јадно спиновање и ширење лажи

Срамно и јадно спиновање и ширење лажи по тајкунским таблоидима одавно вређа интелигенцију пристојних људи.

Овог викенда на мети им је било мирно месташце Каћ, којим су шпартале ведете такозване опозиције, кукајући како су тобож угрожени од некога. Од кога? Од грађана који су спуштали ролетне јер не желе да их гледају? Како их није срамота уопште на очи да им излазе, када су од тог истог Каћа за време власти свог жутог пљачкашког режима направили комунално и инфраструктурно слепо црево?

Нису једну фасаду окречили, нису један вртић направили, нису једну улицу асфалтирали… Али су зато шаком и капом отимали из градског буџета, крали читаве булеваре, па и кухињу за вртиће. Одакле Новаковићу милион евра за луксузни пентхаус у Бечу? Одакле Мариники да се воза у лимузинама по Србији и истовремено пљује ту исту Србију тврдећи да је геноцидна држава?

Грађани Србије и Новог Сада јако добро разумеју шта они раде, а још боље се сећају шта су радили. Зато их грађани “награде” на сваким изборима, на које уопште смеју да изађу. За разлику од тих истих, који не смеју на очи да изађу грађанима Каћа, без својих батинаша, ми из Српске напредне странке смо сваки дан уздигнута чела са својим народом и у Каћу, и свугде по Србији.

Захваљујући Српској напредној странци и нашем пријатељу, нашем Новосађанину, бившем градоначелнику Милошу Вучевићу а сада мандатару за састав нове Владе Србије, Нови Сад је последње деценије доживео историјске успехе, на сваком пољу. И такав Нови Сад неће успети да зауставе ни насиље, ни лажи, ни спинови од којих преживљавају једино у тајкунским таблоидима, пошто их народ неће. Свидело се то њима или не.

Мржња и поданички приступ никада неће победити храбру, радну и слободарску Србију.

Милан Ђурић, члан Председништва СНС