Саопштења

Лажи и паушалне оцене демократа о инвестициjи Леар

Градски одбор Српске напредне странке у Новом Саду саопштава да је Демократска странка, у свом данашњем саопштењу пласирала низ лажи и паушалних оцена када је реч о инвестицији која ће донети 2.000 нових радних места нашем граду.

СМЕШНЕ ОПТУЖБЕ СТРАНАКА НА ИВИЦИ ЦЕНЗУСА

Новосадски одбор СНС - a саопштио jе вечерас, реагуjући на претходне оптужбе Демократске странке, да жели да обавести jавност да наjоштриjе осуђуjе било какву куповину гласова, као и да су смешне и бесмислене оптужбе поjединих странака на ивици цензуса, коjима настоjе да дођу до медиjског простора.

Просториjе месних заjедница припадаjу свим грађанима

Градски одбор Српске напредне странке у Новом Саду саопштава да је
апсолутно неистинито да градска власт забрањује Лиги социјалдемократа
Војводине да у просторијама месних заједница организује страначке
манифестације.

Прекинути покушаjе рушења, иначе скуп у БГ

Градски одбор Српске напредне странке у Новом Саду саопштава да уколико, у року од 24 сата, не престану политичко-мафијашки покушаји рушења легално и легитимно изабраног премијера Републике Србије Александра Вучића, позваћемо целокупно чланство Српске напредне странке као и грађане Србије, да се окупимо у Београду и

ДС жели да Н.Сад представи као несигуран за инвестициjе

Градски одбор Српске напредне странке у Новом Саду најновије саопштење Демократске странке оцењује као још један у низу покушаја режима Бојана Пајтића да Нови Сад представи као несигуран град за стране инвеститоре.

У борби за политички опстанак ДС наноси штету грађанима

Градски одбор Српске напредне странке у Новом Саду, поводом саопштења Демократске странке, констатује да је сада потпуно јасно да је Демократска странка, у својој грчевитој борби за голи опстанак на политичкој сцени, спремна да иде до краја и нанесе директну штету грађанима Новог Сада.

Демократе гласале за извештаjе, а после их критикуjу

Поводом саопштења Демократске странке у којем се критикује извештај Радне групе Скупштине града везано за злоупотребе службених возила у периоду 2004-2014.године, Градски одбор Српске напредне странке је дужан да укаже на до сада незабележен покушај обмане јавности од стране Демократске странке.

Нека и Паjтићев режим уради нешто за грађане

Градски одбор Српске напредне странке у Новом Саду је поносан на уређење Трга републике у Новом Саду.
Чак је и Демократска странка у свом саопштењу морала признати да је тај простор много уређенији него раније, дакле у периоду када су они вршили власт у граду.

Pages