Српска напредна странка нуди сваку врсту помоћи Бојану Пајтићу

Српска напредна странка нуди сваку врсту помоћи Бојану Пајтићу који више не може да контролише ни своје изјаве, ни своје мисли. Нудимо помоћ јер је Србији потребна јака опозиција, која ће на конструктиван начин вршити надзор над свиме што премијер и СНС као најјача странка раде. Ако овако наставе, демократе ће ускоро изгубити и садашњих 6% подршке грађана, и нестати са политичке сцене.
Критиковати Бриселски споразум представља врхунац лудила које је захватило Пајтића. Како лидер највеће опозиционе странке, од скоро 20 посланика, није имао прилике да се бави државном политиком, саветујемо му да прегледа изјаве озбиљних државника и са истока и са запада, па да сам процени да ли је Србија добила или изгубила постизањем споменутог споразума. Ако му то није довољно, нека водећи опозиционар погледа резултате мартовских републичких избора на територији Косова и Метохије, па нека сам закључи шта наши грађани мисле о Српској напредној странци и том споразуму, а шта мисле о њему и Демократској странци.
СНС жели да подсети јавност да су одређени наркодилери, које Пајтић данас спомиње, највеће богатство стекли и уложили управо у Војводини, где су покуповали све што је било на продају- од најплоднијих ораница, преко разних угоститељских и туристичких објеката, до луксузних вила. Наравно, пре тога су морали да купе и одређене политичаре у Војводини, а како је Пајтић последњих 14 година велики владар у покрајини, постоји велика вероватноћа да неке од купљених политичара Пајтић и познаје.
Позивамо Бојана Пајтића да остави људе којима је народ указао поверење да раде свој посао, а истовремено га позивамо да смањи одласке у соларијум, који очигледно утиче лоше на његову моћ расуђивања и здраворазумског понашања.
Нови Сад 23. јун 2014. године