ДС жели да Н.Сад представи као несигуран за инвестициjе

Градски одбор Српске напредне странке у Новом Саду најновије саопштење Демократске странке оцењује као још један у низу покушаја режима Бојана Пајтића да Нови Сад представи као несигуран град за стране инвеститоре.

Градска власт предвођена Српском напредном странком апсолутно све ради транспарентно, за разлику од времена када су о граду бринули кадрови Демократске странке попут Игора Павличића,Душана Елезовића и осталих најближих сарадника Бојана Пајтића, који су иза себе оставили највеће афере у историји Новог Сада.
Град Нови Сад ће наставити са улагањима у радној зони "Север 4" јер је стратешко опредељење ове градске власти борба за свако ново радно место.

Још једном позивамо оне којима је у протеклих 15 година, уместо бриге о грађанима, једина идеологија била пуњење властитих џепова, да престану са безуспешним покушајима да угрозе инвестицију која ће донети 3.000 нових радних места грађанима Новог Сада.

Нови Сад 22. новембар 2015. Године