Вести

ВУЧИНИЋ: НОВАКОВИЋ ПОКУШАВА ДА САКРИЈЕ СВОЈУ КРИМИНАЛНУ ПРОШЛОСТ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 26.05.2024.

Дина Вучинић

чланица Извршног одбора Српске напредне странке

Борислав Новаковић, главни криминалац међу новосадским политичарима који је за мање од 20 месеци закључио 16 незаконитих уговора, уз помоћ којих је украдено више од три милиона евра свих Новосађана, поново говори о поштењу. О борби против криминала говори човек који је украо 4,5 милиона евра и цео Булевар Европе. Разбојник који се тукао с полицијом, који је подржавао пајсер бригаде, који је хапшен и ком је суђено за малверзације с парцелом за хотел Холидеј ин, где је такође градски буџет оштећен за око милион евра, представља себе као еталон моралних и етичких вредности. Особа која је током своје политичке каријере чешће била у Специјалном суду и истражним затворима него код своје куће, има храбрости и да оптужи градску власт и Андреја Вучића за спрегу с криминалом.

Особа у чије време су градске парцеле продаване криминалним клановима који су наоружани упадали на лицитације и пиштољима утеривали страх у кости поштеним инвеститорима, објашњава како треба да се води град.

Када вишеструки повратник у вршењу кривичних дела, који 23 године лаже да је гласао за Закон о раду, иако цела Србија зна да је тада боравио у Солуну јео маслине и играо сиртаки, то превазилази све границе здравог разума. То је основ за одузимање радне способности.

Новаковић нападима на честите људе, без мрље у каријери, и на градску власт која је спасла Нови Сад од банкорта у који су га били одвели он и његови компањони, заправо покушава да сакрије своју криминалну прошлост. Покушава да сакрије сва криминална дела и све преступе која је починио током своје 30 година дуге преступничке каријере. Али, неће му успети. Новосађани знају ко је лагао, варао и у само неколико година украо више од осам милиона евра, и ко би поново крао од њих.

Исто тако Новосађани знају ко је у Нови Сад довео 14 фабрика, запослио 45.000 Новосађана, и у чије време је просечна плата са 47.000 динара из Новаковићевог времена, достигла 103.000 динара, а буџет града се са 17 милијарди увећао на 43 милијарде динара. Новосађани неће дати да Новаковић и његова братија, опљачкају 43 милијарде из градског буџета. Новосађани ће свој глас поверити Српској напредној странци, да би 2027. имали просечну плату већу од 150.000 динара. Гласаће за Нови Сад сутра. За Нови Сад будућности!