Вести

ИЗГРАДЊОМ СТАМБЕНИХ БЛОКОВА ЗА ПРИПАДНИКЕ СНАГА БЕЗБЕДНОСТИ ЈУГОВИЋЕВО ДОБИЈА НОВО РУХО

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић и потпредседница Владе и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре у Влади Републике Србије Зорана Михајловић обишли су заједно са в.д директора Грађевинске дирекције Србије Мирком Петровићем, као и в.д.

ГНУСНЕ И НЕОСНОВАНЕ ЛАЖИ БОРЕ СОЛУНЦА

Данашњи интервју Борислава Новаковића који је објављен на порталу Нова.рс доказ је да је Бора Солунац постао опозиција здравој памети. Количина лажи које је изрекао о Александру и Андреју Вучић, као и о Милошу Вучевићу, превазишла је све досадашње глупости које је изјавио.

ВУЧЕВИЋ: Нико није хапсио Новаковића и екипу, нису имали личне карте

Милош Вучевић, градоначелник Новог Сада одговорио је на оптужбе Борислава Новаковића из Народне странке да је полицијска управа хтела да га ухапси због лепљења плаката са његовим ликом изјавио да није портпарол полиције, али да је интересантно да се покушава да се представи да не ради св

Вучевић: Поносан сам на трећи мандат

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић изјавио је данас да је поносан што је трећи пут на челу другог града по величини у Србији и што је тако постао трећи човек у региону, после Милана Бандића и Зорана Јанковића по броју мандата.

Вучевић: Радићу оно што су били задаци и у претходном периоду

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић, који је трећи пут изабран на ту функцију, рекао је да наставља да ради оно што су били задаци и у претходном периоду. Главни циљеви су изградња четвртог моста, реконструкција Спенса, пречистач отпадних вода.

ВУЧЕВИЋ: БОРИЋУ СЕ ЗА НОВИ САД

Радићемо као што смо радили до данас, у мом радном распореду ништа се неће променити, идем на исто радно место и бавим се истим проблемима, изјавио је градоначелник Новог Сада Милош Вучевић, који је данас поново изабран на ту функцију.

ВУЧЕВИЋ: ТЕПИЋ НОТОРНИМ ЛАЖИМА ПРАВИ КРИМИ ФИЛМ У СВОМ БОЛЕСНОМ ИМАГИНАРИЈУМУ

Све што изговара Ђиласова твитерашица – прелетачица Мариника Тепић је ноторна лаж! Лагала је да у кокошињцима у Моровићу војска гаји марихуану, лагала је о извозу оружја, лагала је о непостојећим аферама ..

Pages