Вести

Вучинић: Најоштрије осуђујем план опозиције да нападну породицу Милоша Вучевића!

Навика је друга природа. У недостатку политике, и свесни да ће до ногу бити потучени на изборима 2. јуна удружени насилници Новог Сада, одлучили су да примене прљаве, много пута опробане методе.

Вучинић: Председник Вучић у УН одбранио част и образ свих Срба

Резолуцију о наводном геноциду у Сребреници није подржала већина чланица Уједињених нација. Кад се саберу државе које су гласале против, оне које су биле уздржане и државе које нису гласале, резолуцију није подржало 107 држава.

ВУЧИНИЋ: ПОСТОЈЕ ОГРОМНЕ ИДЕОЛОШКЕ РАЗЛИКЕ У САТАРАШ ОПОЗИЦИЈИ

Дина Вучинић, чланица Извршног одбора Српске напредне странке у Новом Саду, учествовала је у дебати за локалне изборе на РТС 1, са Милошем Тубићем из новосадске опозиције, где је истакла да новосадским напредњацима с поносом у наслову листе стоји име председника Александра Вучића и дотакла се планова за даљи развоја

Вучинић: Да се Новаковић не бави политиком Новосађани не би знали шта је политичка мафија

Да се на политичкој сцени нису појавили Борислав Новаковић, његови бивши и садашњи страначки и коалициони компањони, Новосађани никад не би знали да постоји организовани криминал у политици. Не би знали да потоји политичка мафија.

Обавеза ми је, али и задовољство и част да водим рачуна о сваком метру наше земље, али Нови Сад има посебно место у мом срцу!

Премијер Србије Милош Вучевић је током обиласка радова на Обилазници око Новог Сада, као и на мосту преко Дунава, одговарајући на питање шта Новосађани могу да очекују од новог премијера за РТВ рекао „Као неко ко је био министар одбране и сада као председник Владе у обавези сам, али ми је и задовољство и част да вод

Месаровић: Снажна подршка нашем председнику Александру Вучићу

Ови који су у стању да се у времену када се наш председник Александар Вучић надљудским напорима бори за свој народ и своју државу, у налету беса, мржње и болесне фрустрације обруше на њега, призивајући његову смрт, у стању су и спремни буквално на све.

Pages