Вести

РЕЗЕРВИШИТЕ ПРОСТОР У БЕЛОЈ КЊИЗИ ЗА ЂИЛАСА, ЈЕРЕМИЋА И НОВАКОВИЋА

Градски одбор Српске напредне странке поздравља најаву шефа Одборничке групе Савеза за Србију у Скупштини Београда Николе Јовановића да ће ускоро бити издата Бела књига о корупцији и криминалу.

Вучевић: Нови Сад добија четврти мост

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић изјавио је за РТВ да је потпуно извесно да ће Нови Сад добити и четврти мост преко Дунава који би требало да спаја Булевар Европе и Сремску Каменицу.

Вучевић: Избегли најгори економски и здравствени сценарио

Избегли смо најгори економски и здравствени сценарио - није било масовнијег отпуштања током ванредног стања, а последњих 5 дана у граду имамо нула новооболелих, каже градоначелник Новог Сада Милош Вучевић, али упозорава да није време за опуштање.

Вучевић: Стабилност и будућност грађана Србије изнад свега

Градоначелник Новог Сада и потпредседник Српске напредне странке Милош Вучевић оценио је да иза инцидента испред Скупштине Србије стоји сада већ нескривена жеља љотићевске странке Бошка Обрадовића да изазове инциденте и конфронтацију у друштву.

Вучевић: Наш циљ је да просечне плате буду 900 евра

Нови Сад у овом тренутку није одустао ни од једне велике инвестиције и оне су све у реализацији, Град мора да помогне привреду Новог Сада управо кроз покретање тих великих, јавних инвестиција, изјавио је у интервјуу за „Дневник” градоначелник Новог Сада Милош Вучевић, који је и потпредсе

Вучевић: Новосађани могу да буду поносни на свој град

Новосађани могу да буду поносни на свој град који је беспрекорно функционисао у ванредним околностима услед глобалне пандемијске ситуације због вируса Ковид19, изјавио је градоначелник Новог Сада Милош Вучевић гостујући у емисији "Град и ми" РТВ-а.

ВУЧЕВИЋ И ЂОРЂЕВИЋ ПОСЕТИЛИ ГЕРОНТОЛОШКИ ЦЕНТАР И ДОМ У ВЕТEРНИКУ

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић и министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић посетили су Геронтолошки центар ''Нови Сад'' и Дом за децу и омладину ометену у развоју ''Ветeрник''.

Вучевић: Нови Сад спреман за све што долази

У Новом Саду и Крагујевцу наредног понедељка поново ће бити успостављен јавни градски превоз. Због бројних и ригорозних мера заштите путника и возача, вожња више неће бити иста, каже градоначелник Новог Сада.

Pages