Вести

ВУЧЕВИЋ: ВАКЦИНИСАЊЕ ЈЕ ПИТАЊЕ ПРОФЕСИОНАЛНЕ И ЛИЧНЕ ОДГОВОРНОСТИ

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић рекао је да динамика вакцинације иде добро, али се увек очекује да иде још боље. Добри су бројеви, али морају да буду још бољи, и не могу да кажем да смо завршили процес вакцинације, изјавио је Вучевић.

ВУЧЕВИЋ: МАЛИ БРОЈ ФУНКЦИОНЕРА СНС СЕ ПОЛИТИЧКИ ОКРЕНУО ПРОТИВ ВУЧИЋА

Предложио сам закључак Градског одбора Српске напредне странке у Новом Саду да се покрене поступак смене Небојше Стефановића са свих државних и страначких функција, изјавио је потпредседник Главног одбора Српске напредне странке и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић.

ВУЧЕВИЋ: НЕ ВИДИМ ДРУГОГ КАНДИДАТА ЗА ПРЕДСЕДНИКА ДО АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА

Потпредседник Српске напредне странке и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић у ексклузивном интервјуу за Објектив.рс говори о неопходним променама у редовина напредњака, о томе “ко ради Вучићу о глави”, коалиционим партнерима, али и о изласку из корона кризе, као и да ли ће ове године

ВУЧЕВИЋ: ИЗГРАДЊА ФРУШКОГОРСКОГ КОРИДОРА ДОНОСИ НОВУ ПЕРСПЕКТИВУ

Да ће изградња Фрушкогорског коридора, али и читаве целине брзог пута од Новог Сада до Лознице донети нову перспективу свима житељима Подриња, Мачве, Срема и јужног дела Бачке, уверен је и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић.

ВУЧЕВИЋ: ТЕШКО ЈЕ И ПОВЕРОВАТИ ШТА СЕ СВЕ ГРАДИ У НОВОМ САДУ

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић истакао је приликом обиласка радова на проширењу Клиничког центра Војводине да му делује као нестварно када погледа шта се све гради у највећем граду северне покрајине.

Pages