Вести

УРУЧЕНИ КЉУЧЕВИ НОВИХ СТАНОВА ПРИПАДНИЦИМА СНАГА БЕЗБЕДНОСТИ

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић заједно је са председницом Владе Републике Србије Аном Брнабић и министром унутрашњих послова Александром Вулином обишао новоизграђени стамбени блок у новосадском насељу Југовићево где су припадницима снага безбедности уручени кључеви за станове.

ВУЧЕВИЋ: НОВА КОВИД БОЛНИЦА У НОВОМ САДУ ДО СЕПТЕМБРА

Одборници Скупштине Града Новог Сада одлучују данас о преносу власништва града над парцелама на Републику и издвајање из буџета за комунално опремање локације за нову ковид болницу на Мишелуку, која ће како и истиче градоначелник Новог Сада, Милош Вучевић бити завршена до септембра.

ВУЧЕВИЋ: ВАКЦИНАЦИЈА КЉУЧ ДА СЕ ВРАТИМО НОРМАЛНОМ ЖИВОТУ

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић изјавио је да је пре неколико дана имао састанке са представницима EXIT фестивала и Opensa како би урадили све што је могуће како би се одржао ове године.

Апел младима да се вакцинишу

ГРАДОНАЧЕЛНИК РАЗГОВАРАО СА ПРЕДСТАВНИЦИМА КОМПАНИЈЕ „BARRY CALLEBAUT“ И ТЕХНОЛОШКОГ ФАКУЛТЕТА

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић састаo се у Градској кући са представницима компаније „Barry Callebaut“ и Технолошког факултета, са којима је разговарао о заједничким развојним пројектима и будућој сарадњи.

У Нови Сад стиже јапански Нидек, производња од краја 2022.

Новосадска скупштина би, на седници заказаној за понедељак, требало да гласа о продаји око 21,2 хектара градског земљишта у радној зони „Север 4” компанији „ЦТП Инвест” из Београда, која ће ту потом изградити погон за потребе јапанског „Нидека”.

Pages