Вести

МУЗИЧКА И БАЛЕТСКА ШКОЛА У НАЈБОЉЕ ОПРЕМЉЕНОМ ОБЈЕКТУ ИЗГРАЂЕНОМ ПО СВЕТСКИМ СТАНДАРДИМА

Музичка и Балетска школа од данас су потпуно пресељене у нови, најмодерније опремљен објекат, укупне површине 14.814,50 м2 у чијем саставу је, осим две школе, и прва градска Концертна дворана.

ПОЧЕО КАЛЕИДОСКОП КУЛТУРЕ

Члан Градског већа за културу Далибор Рожић и амбасадор Сједињених Америчких Држава Ентони Годфри присуствовали су отварању 48. Интернационалног фестивала алтернативног и новог театра – ИНФАНТ и Дана америчке културе који ће презентовати богат програм од 2. до 5.

ОШ „ВАСА СТАЈИЋ“ ДОБИЈА НОВУ САЛУ

Пријем првака у Основну школу „Васа Стајић“ одржан је данас, а том приликом, чланица Градског већа за образовање Дина Вучинић поздравила је будуће ђаке, њихове родитеље и учитеље и пожелела им срећан почетак школовања.

ПОТПИСАН УГОВОР О СУФИНАНСИРАЊУ ИЗГРАДЊЕ ПОЛИЦИЈСКЕ ИСПОСТАВЕ ''СТАРИ ГРАД'' У РАДНИЧКОЈ УЛИЦИ

Уговор о суфинансирању изградње пословног објекта - Полицијске испоставе ''Стари град'' у Радничкој улици бр. 32, потписали су данас у Градској кући у Новом Саду градоначелник Милош Вучевић и министар унутрашњих послова Републике Србије Александар Вулин.

ВУЧЕВИЋ: ТАЈКУНСКА БАНДА НЕЋЕ ЗАУСТАВИТИ РАЗВОЈ НОВОГ САДА

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић изјавио је да је функционер Народне странке Борислав Новаковић изнео неосноване оптужбе, без доказа, у вези са уређењем центра Новог Сада.

Вучевић је истакао да од Новаковића свакодневно долази “гомила неистина и фабриковање гомиле лажи”.

Поново тајкунски медији Драгана Ђиласа пласирају лажи

Поново тајкунски медији Драгана Ђиласа пласирају лажи али то не треба са чуди грађане Србије јер кога Ђилас плаћа тај мора да лаже. Сетите се само Маринике и Моровића и осталих измишљених афера и буде вам јасан образац понашања Ђиласових плаћеника.

Pages