Саопштења

Jош један покушај ширења лажи и спиновања Ђиласовог председника

Срамне оптужбе и кукање председника Ђиласовог ГО ССП у Новом Саду, Владимира Врсајкова у његовом ауторском тексту, јесте још један покушај ширења лажи и спиновања. Још срамније је то што је Владимир Врсајков лекар и што је полагао Хипократову заклетву, а служи се оваквим гнусним обманама.

ССП политика неће проћи, јер је немају

Грађани Новог Сада још се сећају владавине бившег режима и представника садашње тајкунске Ђиласове опозиције. Времена када је опустошен СПЕНС, када су милиони нестајали током градње Булевара Европе и афера које су се ређале једна за другом.

"Експерти" из Браво немају појма ни о чему

„Експерти“ из БРАВО, на челу са Мираном Погачаром, опет су показали да немају појма ни о чему. То и није чудно јер их води “експерт” Погачар, који је свој “експертски” стаж заслужио готово најдужим студирањем у историји Универзитета.

Од ПОКС- а ништа паметно нико не очекује

Од ПОКС- а ништа паметно нико не очекује, али успели су и себе да превазиђу овим јадним покушајем да добију мрвицу публицитета. Зар је то вредно злоупотребе једне породичне трагедије? Тим моралним наказама вероватно јесте. А ми ћемо, уместо коментара, само ћемо реци - срам вас било!

Pages