Саопштења

БОРО, ГДЕ СУ ДОКАЗИ?

Садашњи потпредседник Народне странке, а некада један од вођа криминалне групе окупљене у Демократској странци, Борислав Новаковић, после неколико дана паузе, опет је активан на Твитеру.

СНС НЕЋЕ ДОЗВОЛИТИ ДА ИКО ВУЧЕ НОВИ САД СА СОБОМ У ПРОПАСТ

Жалосна је чињеница да један део опозиције свакодневно путем саопштења изражава јасну жељу за повратком Новог Сада у време после петог октобра 2000.-те, у један од најцрњих периода у историји нашег града и државе.

ЂИЛАСОВЦИ, ДА ЛИ БИ ВАМ ВИШЕ ПРИЈАЛЕ ЗАСТАВЕ ЗЕМАЉА КОЈЕ СУ БОМБАРДОВАЛЕ СРБИЈУ?

Данашње саопштење Странке слободе и правде Драгана Ђиласа и Маринике Тепић, још један је доказ колико њихово чланство, на срећу малобројно, мрзи државу у којој живи и њене симболе.

ДА СУ ЖУТИ ЛОПОВИ ОСТАЛИ НА ВЛАСТИ, НОВИ САД БИ БИО ЕВРОПСКА ПРЕСТОНИЦА КОРУПЦИЈЕ

У недостатку подршке грађана Србије, свакодневним саопштењима препуним етикетирања и лажи, опозиционе странке потекле из криминалне групе некада окупљене у Демократској странци, желе да прикупе политичке поене који им свакако неће помоћи да пређу цензус на предстојећим изборима.

МАРКСИСТА – УРБАНИСТА

Коментар потпредседника Народне странке Борислава Новаковића на рачун плана уређења површина на Подбари због изградње стамбеног комплекса, говори у прилог томе да овај марксиста - урбаниста нити се разуме у грађевинарство, нити у политику.

ВИ НИСТЕ СТРАНКА НИКАКВЕ СЛОБОДЕ И ПРАВДЕ, ВЕЋ ПОЛИТИЧКИХ ЛЕШИНАРА

Саопштење које је данас издала Странка слободе и правде доказ је да је ово политичка организација политичких лешинара који на туђој несрећи желе да придобију јефтине и јадне политичке поене.

НОВАКОВИЋУ, ДА ЛИ СИ ТИ НОРМАЛАН?

Поводом данашњих оптужби председника Градског одбора Народне странке у Новом Саду на рачун градоначелника Милоша Вучевића да он стоји иза прошлогодишњег разбијања Градске куће, Српска напредна странка позива пропалог политичара и доказаног криминалца да под хитно посети психијатра, јер п

ЧЕГА СЕ ПАМЕТАН СТИДИ, ТИМЕ СЕ БУДАЛА ДИЧИ

Потпредседник Народне странке Борислав Новаковић који је пре неколико дана осуђен на шест месеци затвора, две године условно, због спречавања службеног лица у вршењу службене радње у својој бестијалности иде дотле да се у данашњој изјави дичи својим криминалним радњама.

Pages