Саопштења

У СТРАХУ СУ ВЕЛИКЕ ОЧИ

Човеку који сваког дана очекује пресуду за кривична дела која је починио 2011. И 2012. године, разумљиво је да се из страха причињавају разне ствари.

ХОРДА ФАШИСТИЧКИХ ХУЛИГАНА И СИНОЋ ДИВЉАЛА ПО НОВОМ САДУ

У жељи да изазову полицијску реакцију, па прозову државу за насиље над тобоже мирним демонстрантима, хорда фашистичких хулигана синоћ око 23 часа бацила је молотовљев коктел у просторије Српске напредне странке на Булевару Патријарха Павла 8. Само пуком срећом избегнута је трагедија.

И ФАШИСТИЧКИ ОКУПАТОРИ СУ СЕ СА ВЕЋИМ ПОШТОВАЊЕМ ОДНОСИЛИ ПРЕМА ГРАДСКОЈ КУЋИ НЕГО ДЕМОНСТРАНТИ

Демолирање Градске куће, страначких просторија Српске напредне странке у Стражиловској улици, разбијање улазних врата Јавног сервиса Војводине, поломљене клупе, разваљени контејнери, оштећени аутомобилим разбијене жардињере и смеће на све стране – то је слика Новог Сада која је вечерас о

НОВАКОВИЋ НАЈЦРЊИМ СЛОВИМА ЗАПИСАН У ИСТОРИЈИ ГРАДА

Изјава криминалца и потпредседника Народне странке Борислава Новаковића да власт Српске напредне странке намерава да "лиши град плућа и великог еколошког капацитета“ је још једна у низу будалаштина човека који је губитком привилегија изгледа изгубио и разум.

СРБИЈА НИЈЕ, НИТИ ЋЕ БИТИ ФАШИСТИЧКА

Градски одбор Српске напредне странке у Новом Саду најоштрије осуђује инцидент који се данас догодио испред Скупштине Србије у режији Бошка Обрадовића, Савеза за Србију и њихових компањона.