Вести

Вучинић: Најоштрије осуђујем план опозиције да нападну породицу Милоша Вучевића!

Навика је друга природа. У недостатку политике, и свесни да ће до ногу бити потучени на изборима 2. јуна удружени насилници Новог Сада, одлучили су да примене прљаве, много пута опробане методе.

После породице Александра Вучића, коју годинама нападају и шиканирају на најгунсније начине, смислили су план да нападну породицу председника Владе Србије и председника Српске напредне странке Милоша Вучевића.
Опозициона коалиција "Удружени за слободни Нови Сад" планирали су да на конференцији за новинаре лажима и измишљотинама нападну рођену сестру председника Владе.

Тај бесрамни чин, осмишљен је и планиран из најнижих и најдрскијих побуда, које су својствене само губитницима и особама без имало части, етике и морала.

Милош Вучевић никада није нападао ничију породицу, јер то није морално, није људски, није новосадски.
Милош Вучевић и Српска напредна странка не воде политику на тај начин. Они политику воде кроз пројекте који грађанима унапређују квалитет живота, и за њих је Нови Сад увек слободан град, не само у кампањи, и не кроз угрожавање породица других људи, било да су политичари, или обични грађани.

Новосађани знају коме су уљудност, пристојност, поштење, посвећеност, марљивост и општа добробит, суштина живота, а не политичка парола. Да је Милошу Вучевићу то ствар кућног васпитања, и животног опредељења, а да опозиција не преза ни од чега само да би добила глас више.
Најоштрије осуђујем сваки покушај увлачења Вучевићеве породице у блато опозиционог политичког перформанса.
Пристојни Нови Сад ће убедљиво гласати за Милоша Вучевића, СНС и листу "Александар Вучић – Нови Сад" сутра. Нови Сад је град пристојних људи који се стиде што имају овакву опозицију.

Нови Сад, 29. мај 2024. године