Вести

Вучевић спреман да прими делегацију ДС идуће недеље

НОВИ САД - Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић је спреман да прими делегацију Демократске странке и да разговара о актуелној ситуацији у граду, али предлаже да се тај састанак одржи идуће среде будући да је тек јуче добио захтев демократа.

 Вучевић је данас послао допис новосадском ДС као одговор на захтев за пријем који је у Кабинет градоначелника пристигао јуче 11. септембра, а у којем је захтевамо да градоначелник данас прими делегацију ДС, саопштено је из Вучевићевог кабинета.

У допису стоји да је градоначелник вољан да прими делегацију Демократске странке и да разговара о актуелној ситуацији у граду, али како је предлог за састанак послат тек јуче са захтевом да сусрет буде већ наредног дана, градоначелник Вучевић бити у могућности да то учини у траженом року због раније уговорених обавеза.

У званичном допису градоначелника Градском одбору Демократске странке Нови Сад је истакнуто да је потребно навести теме разговора о којима би се разговарало, као и састав делегације која ће присуствовати састанку, а као нови термин за сусрет, градоначелник је предложио среду, 18. септембар у 12 сати.