Вести

ВУЧЕВИЋ: Још један излив беса на Данила Вучића по већ устаљеној матрици

Милош Вучевић, потпредседник главног одбора СНС, реаговао је на последње медијске нападе на Данила Вучића.

Још један бруталан напад на Данила Вучића, сина председника Србије.Још један излив беса и мржње, по већ познатој матрици, сервирање лажи и покушај да се криминализује момак чији је, очигледно, једини грех што му је отац Александар Вучић. Сада се шуњају, прате му сваки корак .. па онда измишљују конструкције и праве теорије завера, па објављују по својим пљувачким медијима, шерују по Твитеру.

Отровани мржњом више не знају како да "ударе" на председника Вучића, па покушавају да га сломе нападима на његову децу. То су исти они који уживо пред камерама лију крокодилске сузе због измишљеног напада на своју децу. Исти ти, или исти тај - лопов и пропали политичар Драган Ђилас, стоји иза напада на сина председника Вучића. Али неће му проћи!

Одавно је јасно је грађанима Србије са ким имају посла. И сада може да лаже, пљује, мрзи, у већ свом познато маниру, неће му проћи. Апелујем на пристојну Србију да заштити сву нашу децу од лажи, претњи, јавног линча. А наш председник Вучић ће издржати и овај брутални напад на своју породицу, јер зна да је наш ослонац и брана да Србија никада више не тоне у сиромаштву.

Извор: pink.rs