Вести

СТРАХ ОД РОБИЈЕ ТЕРА НОВАКОВИЋА ДА ИЗМИШЉА АФЕРЕ

Изношење преписке између предузећа јавних предузећа „Урбанизам“ и „Воде Војводине“ од стране потпредседника Народне странке, марксисте и доказаног криминалца Борислава Новаковића, још један је покушај манипулације грађанима пред изборе на којима нема ни теоретске шансе да пређе ни недавно снижени цензус. Новаковић је медијима приказао папире који не потичу из Градске куће и, самим тим, није могао да му их достави никакав узбуњивач. Пропали марксиста у целој причи изиграва узбуњивача, боље речено, збуњивача, са циљем да заустави развој Новог Сада. Градски одбор Српске напредне странке и овог пута Новаковићу и његовим пајташима-криминалцима поручује да нико нема право да лажима зауставља развој града, тера инвеститоре из града, а младе из Србије. Лажи су Новаковићева специјалност, али мора да зна да огромна већина Новосађана не плива у муљу у који се он давно заглибио. У то ће се већ за нешто више од два месеца уверити и на изборима, а приземљење ће бити веома болно за људе који су навикли да живе од лажи, криминала и пајташких провизија.

Грађани Новог Сада треба да знају да уређење приобаља не подразумева никакво нелегално рушење, већ напротив, изградњу стамбено-пословног комплекса, паркова, дрвореда, травњака, спортских терена, савремене марине, а пре тога уклањање великог броја дивљих депонија. Биће урађено све оно што некадашња странка Борислава Новаковића није била способна да уради за три мандата од 1996. до 2012. године.

Српска напредна странка истиче да ће и овај пројекат, као и сви претходни, садашњи и будући, бити урађен по Закону. Управо јавна предузећа „Урбанизам“ и „Воде Војводине“ раде на томе да све буде урађено у складу са Законом, а Новаковић медијима показује само део Уредбе коју цитирају стручњаци из „Вода Војводине“, што даје потпуно искривљену слику о целом случају.

Борислав Новаковић и део опозиције износи лажне податке у вези са уређењем приобаља као што је износио и за Тржни центар „Променада“ за који су тврдили да ће потонути. „Променада“ не само да није потонула, већ је постала најпосећеније место у Новом Саду. Колико су лажи тек изрекли о уређењу Лиманског парка, који не само да није бетониран, него сада има више зеленила него што је икада имао. Новаковићу би боље било да обавести грађане где се налазе четири милиона евра, колико је украо од градње Булевара Европе и јавно објасни зашто је признао кривицу? Управо страх од вучења букагија и дугогодишње робије је разлог измишљања афера.