Вести

„САВЕЗ ЗА СРБИЈУ“ ЈЕ ДРУШТВО ЛЕШИНАРА

Данашњим саопштењем поводом затварања базена на Спенсу и Сланој бари, Савез за Србију је још једном доказао о каквом друштву лешинара се ради. Они који су проблеме Спенса годинама гурали под тепих док су владали под именом Демократске странке, сада узимају за право да критикују дешавања у вези са неисправношћу воде на поменутим базенима. Први су се огласили они који су контаминирали Србију криминалом и корупцијом.

Градски одбор Српске напредне странке у Новом Саду подсећа јавност да су хитном реакцијом градоначелника Милоша Вучевића и градске власти базени затворени, све док се проблем са квалитетом воде и утврђивањем узрока неисправности не утврди. Истовремено, градоначелник Новог Сада наложио је да се са власницима приватних базена нађе решење како спортисти и грађани не би били ускраћени за своје активности док проблем не буде решен.

Српска напредна странка поставља питање Савезу за Србију, али и Новосађанима, да наброје шта је то за Спенс и Спортски центар на Сланој бари урадила бивша власт, сем што је крала на јавним набавкама и током три мандата од 1996. до 2012. године није нашла за сходно да се ухвати у коштац за највећим проблемом Спенса, а то је потпуна енергетска неефикасност објекта.

Зашто се питање пречистача за отпадне воде није решавало за време власти Демократске странке? Зато што им је здравље Новосађана било „последња рупа на свирали“. Нисмо заборавили ни затровану воду из градског водовода. Сетите се лешинари ко је тада био на власти...