Вести

Новосађани рекли ,,НЕ" насилницима

Групица од стотинак лажних еколога и данас поподне на Шодрошу наставила је да малтретира Новосађане, али и да се иживљава над заштићеним животињским врстама у приобаљу, бацајући димне бомбе и изводећи топовске ударе. Толико о њиховој искреној бризи о екологији.

Српска напредна странка у Новом Саду поносна је на то што су наши суграђани рекли НЕ насилницима на чији позив путем тзв. независних медија се окупило свега стотинак хулигана и нерадника, међу којима има и оних који нису из Новог Сада. Потпуно је јасно да се огромна већина Новосађана противи свакој врсти деструкције, а да подржава развој Српске Атине у складу са веком у коме живимо. Српска напредна странка изразито се противи томе да се којекакве Ћуте и Зеленовићи питају за мишљење где треба да буде подигнут мост у Новом Саду. За то се пита струка, а не олош који користи улицу како би евентуално једног дана дошао на власт. Оне политичаре за време чијег мандата је усвојен ГУП, а сада се боре против истог тог документа, посебно треба да је срамота! Реч је , наравно, о Бориславу Новаковићу, човеку са најдебљим образом у Србији. Уосталом, шта грађанима могу да понуде они који физички нападају новинарке, полицију, бацају димне бомбе, демолирају просторије политичких противника, скрнаве Градску кућу?

На крају, ГО СНС поручује насилницима да су нас лоше проценили, како Странку, тако и градоначелника Новог Сада Милоша Вучевића. Нећемо се повући! Дивљаштво неће проћи!