Вести

Наше сутра је сигурно уз премијера Милоша Вучевића

Тешко је данас искључити емоције и нама страначким борцима. Браво Милоше! Честитамо на избору за председника Владе Републике Србије! Честитамо на свему што си урадио за наш Нови Сад, на резултатима на месту министра одбране, и сигурни смо да ћеш са истом страшћу, посвећеношћу радити у најбољем интересу свих грађана Републике Србије.

Новосађани, већ више од деценије, дају безрезервно поверење политици Српске напредне странке на челу са председником Александром Вучићем и Милошем Вучевићем. Наш нови премијер је једини политичар у историји Новог Сада биран чак три узастопна пута за градоначелника наше Српске Атине.

Град Нови Сад је бележио најбоље резултате у својој новијој историји, у сегментима друштва, носилац титула Европска престоница културе и Омладинска престоница Европе, град у коме се сада истовремено граде три моста. Нови Сад ће сад још више да напредује, расте и развија се јер први пут у својој историји даје човека на најодговорнију функцију у извршној власти, на понос свих нас, страначких сабораца али и свих Новосађана.

Наше сутра је сигурно уз премијера Милоша Вучевића и нову Владу Србије!
Живела Србија! За Нови Сад сутра!