Вести

Мићин: Обрадовић наставља да износи рециклиране лажи

Посланик Српске напредне странке, Жарко Мићин, рекао је да је лидер Двери Бошко Обрадовић на конференцији за штампу у Скупштини Србије наставио да износи рециклиране измишљотине и лажи против председника Србије и СНС-а Александра Вучића.

"Познати насилник, квазипатриота и глумац - аматер, има дрскости да прозива Александра Вучића, човека који је највише учинио за наш народ не само у Црној Гори него у целом региону. И то баш Обрадовић, који седи у коалицији са својим ортацима из савеза за пропаст Србије, који не само да су немо гледали како српски народ у Црној Гори губи своја права, него прстом нису мрднули када је Црна Гора напуштала државну заједницу са Србијом. А то се догодило у време када су они били на власти", рекао је Мићин.

Мићин је рекао да је немогуће сакрити чињеницу да је управо захваљујући Александру Вучићу у Црној Гори отворен српски информативно-културни центар ''Свети Сава'', као место окупљања и сабирања српског народа у ком се налази Српска телевизија, Српски радио, часопис Српске новине, Српске електронске новине и Српска књижевна задруга из Црне Горе.

"Лажи и бесловесне којештарије у стилу Маринике Тепић, ''политика'' из кокошињца и халуцинације за мало медијске славе, беспомучно понављање безброј пута рециклираних будалаштина, то је све што Бошко Обрадовић има да понуди, све што је научио од својих власника. Али, то народ одлично препознаје. И баш зато подржава Александра Вучића и СНС, а Обрадовића, Ђиласа и њихов картел трајно је сместио на сметилиште политичке историје, где и припадају", рекао је Мићин.

Обрадовића је оптужио председника Србије Александра Вучића за сарадњу са црногорским властима, као и да је подржао спорни Закон о слободи вероисповести у Црној Гори.

Извор: Танјуг