Вести

КРИМИНАЛЦИ БИ ДА СЕ БОРЕ ПРОТИВ КРИМИНАЛА

Поводом јучерашњег немилог догађаја на Грбавици, када је подметнут експлозив испод аутомобила Слободана Милутиновића, Градски одбор Српске напредне странке најоштрије осуђује овај чин и верује да ће надлежни органи, као и до сада, учинити све да у најкраћем року расветле случај и процесуирају виновнике.

Истовремено, Градски одбор Српске напредне згрожен је саопштењем Покрајинског одбора Савеза за Србију, којим се упире прстом у градоначелника Новог Сада Милоша Вучевића и тражи његово саслушање пред истражним органима поводом овог случаја. Колико морате да будете у глибу сопствене мржње и зла, па да правите овакве алузије и да покушавате да фабрикујете такве случајеве? Пишући овакво саопштење ваљда сте пошли од себе и од времена када је владала ваша „жута банда криминалаца“, када је Србија тонула док сте се ви богатили са вашим криминалцима и тајкунима.

За разлику од оних који се под разним псеудонимима крију по мишијим рупама друштвеним мрежама и свакодневно трују грађане лажима, функционери Српске напредне странке у сваком тренутку доступни су истражним органима. Надамо се да ће и творци саопштења којима се оптужују поштени и невини грађани бити доступни надлежним правосудним органима због повреде угледа и части. Бар толико храбрости очекујемо од њих.