Вести

ИЗГРАДЊА НОВИХ ПАРКИНГ МЕСТА ПРЕДСТАВЉА ПРОБЛЕМ ЗА МАРКСИСTУ, АЛИ КРАЂА ЧЕТИРИ МИЛИОНА ЕВРА НИКАКО

Да се марксиста и криминалац, а тренутно потпредседник Народне странке Борислав Новаковић, налази на крају политичке каријере коју су обележиле једино афере, доказ је и данашња изјава на сајту www.direktno.rs. Новаковић овог пута критикује најаву изградње нових паркинг места на Булевару Европе. Пре било чега изреченог, дотични левичар из десничарске странке, требао је да са распита о подацима које је изнео и који, по обичају, нису тачни. Иницијативу за постaвљање преко 200 паркинг места, не уништавајући ни једно дрво из постојећих дрвореда, поднели су грађани Детелинаре.

Дакле, град и у овом случају излази у сусрет потребама грађана. Иначе, проблем са мањком паркинга у Новом Саду наслеђен је из времена владавине Новаковић бивших партијских другова. Садашња власт, градњом нових јавних паркинга и оваквим пројектима, настоји да реши овај проблем, а све у интересу Новосађана. Друга крупна лаж коју је изрекао Новаковић је да Нови Сад тренутно има 4% зелених површина. За његову информацију има их око 8%, а ради се и на изради прецизног катастра зелених површина у граду, које Новаковић и пајташи за три мандата нису „стигли“ да израде, вероватно због пречих послова који су им доносили високе личне и страначке провизије. За Новаковића представља проблем изградња више од 200 паркинг места, али му је сасвим нормално да украде четири милиона евра на градњи Булевара Европе.

То само доказује да је и његов ментални склоп карактеристичан за једног криминалца. Српска напредна странка поносна је на чињеницу да је Нови Сад последњих година постао велико градилиште, што убрзано стижу домаћи и страни инвеститори, што се отварају нова радна места. Нови Сад се развија и развијаће се и даље, на срећи грађана, а несрећу оних који до данас нису прежалили силазак са власти и губитак привилегија које су обилато користили. Критике на наш рачун још више нас мотивишу да брже и боље радимо, а с обзиром на то од кога долазе, то само доказује да добро радимо.

Нови Сад 02. јун 2020. године