ХОРДА ФАШИСТИЧКИХ ХУЛИГАНА И СИНОЋ ДИВЉАЛА ПО НОВОМ САДУ

У жељи да изазову полицијску реакцију, па прозову државу за насиље над тобоже мирним демонстрантима, хорда фашистичких хулигана синоћ око 23 часа бацила је молотовљев коктел у просторије Српске напредне странке на Булевару Патријарха Павла 8. Само пуком срећом избегнута је трагедија. Молотовљев коктел се није запалио, јер да јесте, цела зграда би изгорела, а жудске жртве би биле неизбежне. Демонстрантима животи грађана очигледно нису битни. Најважније је оправдати уложен новац домаћих и иностраних спонзора и направити што већи хаос и штету по градовима Србије. Све у тренутку док се одвијају преговори о коначном решењу косовског питања и док се ситуација са корона вирусом из дана у дан погоршава.

Градски одбор Српске напредне странке у Новом Саду сматра да крајњи циљ ових протеста није корона, питање Космета, нити полицијски час, који узгред нико није ни прогласио, већ насилно преузимање власти у земљи. Када већина њих није смела ни да скупља потписе грађана, а камоли учествује на изборима, овај метод им се учинио практичнијим. Српска напредна странка и пристојна Србија им поручују да се власт мења на изборима, дакле за четири године је следећа прилика, а не вандализмом и примитивизмом најгоре врсте. Покушај преврата им неће успети! Ко багри кукавица која није смела да присмрди на изборе, даје за право да уништава јавну имовину, културно-историјске споменике, ускраћује кретање? Ко су они да блокирају аутопут Нови Сад-Београд?

Поставља се питање који је следећи објекат који ће напасти: Матица српска, Милетићев споменик, Катедрала, Саборна црква или неки од градских, покрајинских и државних институција. То је једино у главама тих милитантних плаћених монструма који морају да знају да таква политика у Србији неће проћи!

ГО СНС НОВИ САД