Саопштења

Господо из ДС-а прекините да лажете и варате грађане Новог Сада

Градски одбор Српске напредне странке Нови Сад изненађен је количином перфидности коју Демократска странка свакодневно испољава. Поред свакодневних лажи које, на срећу неуспешно, покушавају да протуре грађанима, следбеници пропале политике Бојана Пајтића данас су превазишли себе – траже расписивање ванредних избора у Новом Саду, а Бога моле да се то не деси, јер се плаше још једног пораза у низу убедљивих који само говоре колико грађани немају поверења у њих и њихову политику.

У низу лажи Демократска странка је данас себе прогласила некаквим победником на изборима, па их ми из СНС питамо због чега траже изборе кад су већ победили. Било би смешно да није жалосно шта себи допуштају данашњи градски челници некада врло цење странке.

За све што су у претходном мандату урадили грађанима Новог Сада, за све што су покрали и опустошили, они данас окривљују друге. Господо из Демократске странке, крајње је време да схватите да сте отишли у политичку историју Новог Сада и Србије и да сви ваши покушаји да поново преварите грађане Новог Сада неће уродити плодом.

Вас највише боли то што су грађани Новог Сада за претходних 365 дана увидели да актуелна градска власт предвођена градоначелником и председником Градског одбора Српске напредне странке Милошем Вучевићем улаже огромне напоре да поправи оно што сте ви од 2008. године свакодневно уништавали и што управо ти грађани које сте ви годинама лагали и поткрадали пружају максималну подршку актуелној градској власти.

Уместо да се извинете грађанима за све што сте им урадили ви и даље покушавате да их преварите, али је ваш проблем што сте прозрени, баш као што је прозрен и ваш уличарски трик са захтевом да вас прими градоначелник Вучевић. Свако ко има и минимум културе зна да кад код неког тражи пријем мора прво да провери да ли је домаћин у прилици да га прими.

Међутим ви сте прибегли вама тако склоним кабадахијским манирима да сте захтевали да будете примљени одмах и без поговора, јер ви не поштујете ни писана, а камоли неписана правила. Ваш захтев за пријем код градоначелника је истоветан вашем захтеву за расписивање избора – и за једно и за друго сте желели да се не деси.

Још једном вас пријатељски саветујемо господо из Демократске странке – прекините да лажете и варате грађане, јер вам грађани Новог Сада и Србије не верују и никада вам више неће веровати.

Нови Сад 12.09.2013. године