Саопштења

ДА СУ ЖУТИ ЛОПОВИ ОСТАЛИ НА ВЛАСТИ, НОВИ САД БИ БИО ЕВРОПСКА ПРЕСТОНИЦА КОРУПЦИЈЕ

У недостатку подршке грађана Србије, свакодневним саопштењима препуним етикетирања и лажи, опозиционе странке потекле из криминалне групе некада окупљене у Демократској странци, желе да прикупе политичке поене који им свакако неће помоћи да пређу цензус на предстојећим изборима. Из тог разлога паралелно са ширењем неистина по медијима и друштвеним мрежама, на другој страни кукају како би цензус био смањен.

Српска напредна странка поручује Странци слободе и правде Драгана Ђиласа и Маринике Тепић, да уместо што без разлога прозивају градоначелника Новог Сада за издвојен новац за пројекат „Европска престоница културе“, питају свог шефа на који начин је стекао 600 милиона евра у рекордно кратком року. У свету још није познат случај, сем на лутрији, да било ко за неколико година увећа свој капитај за више од пола милијарде евра.

За разлику од периода владавине досовских штеточина, ми смо увели праксу транспарентности у Србији. Дакле, додатних 247,8 милиона динара које је издвојила Влада Србије за финансирање пројекта „Нови Сад-европска престоница културе“ је део на који се обавезала да покрије Покрајина. Пошто то није учинила, како би пројекат несметано могао да се одвија, то је урадила Републичка Влада. Европска комисија, која је наш град и прогласила европском престоницом културе, контролише да ли се све ради по пројекту на основу којег смо и добили титулу. Да није било помоћи Владе, пројекат би био доведен у питање.

Српска напредна странка позива малобројне чланове и симпатизере банде Драгана Ђиласа да се присете како су, не тако давно, изгледале Кинеска четврт и Свилара. Некада је то било ругло града које су заобилазили Новосађани, а сада понос Српске Атине. Сигурно не захваљујући следбеницима Ђиласа и Тепићеве, јер да су они остали на власти, Нови Сад би једино могао да буде проглашен Европском престоницом корупције.

Нови Сад 07. септембар 2021. године