ОНИ КОЈИ НЕМАЈУ ШАНСЕ НА ИЗБОРИМА, ИСКАЉУЈУ БЕС НА БИЛБОРДИМА

Градски одбор Српске напредне странке најоштрије осуђује политичко насиље које ових дана у Новом Саду спроводе они који због недостатка подршке међу бирачима, бес искаљују на билбордима кандидата за изборе наше странке. С обзиром на то да су нам избори 3.априла све ближи, искрено се надамо да је овај потез један од последњих примитивних чинова знаних и незнаних организација, покрета и странака, који ће се после пораза у политичкој утакмици, сами угасити и заувек нестати са политичке сцене. За разлику од оних којима су блиски разбијање, уништавање билборда, упади у државне институције, малтретирање грађана, напади на полицију и слично, Српска напредна странка у предизборној кампањи користи само цивилизоване методе представљања свог Програма и кандидата. Предизборна окупљања без иједног инцидента, наступи у медијима, подела пропагандног материјала, разговор са грађанима, представљање странке и кандидата на за то предвиђеним местима – то је најкултурнији вид кампање који примењује Српска напредна странка на путу до још једне у низу изборних победа у последњих десет година. Ми у странци смо свесни да је насиље једини начин на који уништитељи Србије могу и желе да се врате на власт, али тај филм се последњи пут давао 5.октобра 2000.године и неће више никада. Сви они којима је Србија у срцу, којима је стало до њеног просперитета, вандалима сигурно неће поклонити поверење на изборима, док ћемо ми и после 3.априла наставити изградњу Новог Сада, Војводине и Србије која траје непрекидно већ десет година. Заједно можемо све! До победе!