КАКО ЂИЛАС МИСЛИ ДА СРУШИ ВЛАСТ У НОВОМ САДУ, КАДА НЕ СМЕ НА ИЗБОРЕ?

Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас изјавио је данас да је „Нови Сад у последњих десет година симбол највећег криминала и корупције, не само у Војводини, већ у читавој Србији“. То је изјава човека чије име представља синоним за криминал, тако да, ако неко треба да прескочи ову тему, онда је то управо Драган Ђилас.
Градски одбор Српске напредне странке у Новом Саду позива бившег лидера Демократске странке, из које је потекло највеће зло у овој земљи, да објасни грађанима Србије како је могуће на легалан начин за кратко време зарадити више од пола милијарде евра. Нека одржи курс својим следбеницима у странци и комби коалицији, јер он на њих гледа као на будуће „пословне партнере“, како се брзо и безболно обогатити на рачун грађана, а посебно јавног медијског сервиса.
Српска напредна странка поставља питање Драгану Ђиласу како га није срамота да му се у имену политичке организације на чијем је челу, налазе речи СЛОБОДА и ПРАВДА, када његово и деловање његових сарадника са слободом и правдом немају ама баш никакве везе?
Српска напредна странка подсећа јавност да се против садашње власти удружују они чији је некадашњи лидер током НАТО бомбардовања, са безбедне удаљености, призивао још јаче нападе на Србију. Грађани наше земље никада неће заборавити те „изливе љубави“ према сопственом народу и отаџбини. Ти исти жути лопови, сада преобучени у безброј других дресова, сада немају храбрости да изађу на изборе, како би им народ још једном јасно ставио до знања шта мисли о њима. Зато новцем од криминала и из иностранства оснивају којекаква удружења грађана и дижу некакве еколошке устанке, не били неко уместо њих завршио прљав посао који су они у својим усијаним главама осмислили. Ђиласу, Новаковићу, Тепићки, Шолаку и осталима треба да је савршено јасно да се пети октобар неће поновити.
Српска напредна странка, како у Новом Саду, тако и у целој Србији јача је него икада. Према истраживањима јавног мњења, рејтинг нам је вишеструко већи од целе опозиције заједно, тако да изборе једва чекамо. А народ добро зна шта је ко оставио иза себе у аманет будућим генерацијама. Зато смо и сирурни у убедљиву победу!