ЦИЉ ОПOЗИЦИЈЕ ЈЕ ДА ЗАУСТАВИ РАЗВОЈ НОВОГ САДА

Данашњи позив тзв. Удружене новосадске опозиције да се на све начине спречи доношење Генералног урбанистичког плана у овом облику и да се крене са израдом новог, за Градски одбор Српске напредне странке представља јасан циљ – да се заустави развој Новог Сада док се једног дана жути лопови не врате на власт. Кажемо такозване, јер се овој морално наказној дружини није прикључила већина опозиционих странака које делују у нашем граду. Због остварења својих себичних циљева, Бора Солунац и његови следбеници исказали су спремност и за коришћење разних видова грађанске непослушности. Једино су заборавили на то да велика већина Новосађана спада у културне и и цивилизове грађане којима је страно паљење бакљи, бацање сузавца или малтретирање новинара, што су демонстрирали током прошле седнице Комисије за урбанизам Скупштине града. Будите уверени да шачица криминалаца и примитиваца никада неће успети да заустави развој Новог Сада. Док је Српске напредне странке, у овом граду и држави, поштоваће се једино реч струке, као и народна воља.
Српска напредна странка подсећа Новосађане да су ти исти „забринути грађани и новокомпоновани еколози“ не тако давно, када су несрећним сплетом околности били на власти, позатварали велики број фабрика у Српској Атини, а хиљаде радника оставили без егзистенције. Ниједног јединог домаћег или страног инвеститора нису довели. Напротив, инвеститори су годинама у широком луку заобилазили наш град, све до 2012. године, када су криминалци изгубили изборе и до дана данашњег се нису вратили на старе позиције. И сада, неколико дана пред изборе, свесни да на њима немају шта да траже, а да на улици нису успели да изазову хаос и преузму власт, у очају шире лажи о Генералном урбанистичком плану. Подсећамо да се четврти мост, преко потребан Новосађанима са обе стране Дунава који представља кључни део новог ГУП-а, налази у истом документу још из 1963.године. Дакле, ми само спроводимо идеју стару 59 година. Толико о њиховој стручности, али и „добрим намерама“.
Десет година победа на свим могућим изборима, доказ је да грађани Новог Сада, Војводине и Србије знају да процене ко се и како бори за њихове интересе. Баш због тога, 3.априла Српска напредна странка и наш председнички кандидат Александар Вучић однеће најубедљивију победу од када је у Србији поново уведено вишестраначје. За добро Србије и њених грађана! За сигурност у овим тешким временима!