Саопштења

Бојану Пајтићу град Нови Сад мали и неинтересантан

Свесни смо да је Бојану Пајтићу град Нови Сад мали и неинтересантан, пошто је научио да краде за целу Војводину. Управо из тог разлога створио је Развојну банку Војводине и Фонд за развој АП Војводине који су имали једну једину сврху- а то је пљачка грађана. Очекујемо од надлежних државних органа да испитају све малверзације везане за Пајтићеву визију „развоја“ Војводине и да конкретно кажу грађанима које су биле размере Пајтићеве пљачке.

Да ли смо ми за Бојана Пајтића дилетанти или не, то уопште није битно. За грађане Војводине и Србије, битно је сазнање да Демократска странка није била у стању да донесе Закон о раду за „кратак период“ од 12 година. Ми смо јасно рекли да ћемо донети сет економских реформских закона до краја јула, као што пише у експозеу премијера Вучића, а поново се извињавамо Бојану Пајтићу што нисмо знали да је он у то време планирао да се бави Мундијалом.

Што је подлости тиче, тешко да постоји већи и подлији лопов од Бојана Пајтића, који је једино знао да пљачка и вара, и ништа више.

Свесни смо да ће демократе тешко променити своје паразитске навике и да нису у стању да се промене на боље, али српски напредњаци никада неће одустати да од Војводине и Србије направе модерно место за живот грађана у коме ће „демократска пљачка“ остати само ружна прошлост Србије.

Нови Сад 23. јун 2014. године