Вести

ВУЧЕВИЋ: БОРИЋУ СЕ ЗА НОВИ САД

Радићемо као што смо радили до данас, у мом радном распореду ништа се неће променити, идем на исто радно место и бавим се истим проблемима, изјавио је градоначелник Новог Сада Милош Вучевић, који је данас поново изабран на ту функцију.

Нови људи у градској власти који нису до сада били у извршној власти чине око 40 одсто. Вучевић је рекао да пред новом влашћу стоји ребаланс буџета, и најавио нове стране инвестиције.

Вучевић је истакао и да је у Новом Саду стопа незапослености испод шест одсто, што је историјски минимум.

Вучевић је нагласио и да је поносан што је први човек у историји од 272 године Града Новог Сада који је трећи пут изабран за градоначелника.

Најавио је да ће се, између осталог, залагати за нови мост, реконструкцију Спенса, останак младих у Новом Саду и да ће се за то борити и у наредном периоду.

"За мене не може да буде утешна награда овај избор. То је за мене велика привилегија и велика обавеза, не осећам милиметар простора да неко ниподаштава функцију градоначелника Новог Сада", одговорио је Вучевић на питање новинара како коментарише то што је у претходном периоду виђен на бројним другим, државним, функцијама.

Извор: Танјуг/РТВ