НИШТА ОД СТАРИХ НАВИКА ДЕМОКРАТА

Српска напредна странка жели да упути јавно извињење Бојану Пајтићу, зато што ремети планове за купање и плажу које је господин направио, а из разлога што је Српској напредној странци прече доношење кључних закона за опоравак наше државе него летовање.

Такође, Српска напредна странка се извињава посланицима Демократске странке што им се ремети дугогодишња навика да се летњни месеци посматрају као годишњи одмор, што се укида пракса да је посланик најпривилегованији слој становништва који боравак у скупштини доживљава као неку страначку награду а не као озбиљан рад који мора да резултира доношењем закона, па чак и у јулу месецу.

Српска напредна странка има и једну молбу према Демократској странци, а то је да не покушава да броји гласаче Српске напредне странке. Да ли је СНС добила 50% изашлих на изборе, да ли је за СНС гласала једна четвртина становника Србије или нешто треће, како год да се посматра чињеница је да ниједна политичка странка никада није имала оволико поверење грађана и сасвим је сигурно да то поверење неће прокоцкати, без обзира на све тешке потезе који ће се вући у наредном периоду, а све зарад оздрављења потпуно уништене економије од стране управо тих великих интелектуалаца и критичара из Демократске странке.

И на крају, Српска напредна странка жели да упути извињење Бојану Пајтићу због тога што су премијеру Вучићу битнији грађани Србије него тен његовог тела.

Нови Сад 22. јун 2014. године