Саопштења

Демократе гласале за извештаjе, а после их критикуjу

Поводом саопштења Демократске странке у којем се критикује извештај Радне групе Скупштине града везано за злоупотребе службених возила у периоду 2004-2014.године, Градски одбор Српске напредне странке је дужан да укаже на до сада незабележен покушај обмане јавности од стране Демократске странке.

Радну групу су чинили представници свих одборничких група,укључујући и одборничку групу Демократске странке.

Чињеница да су представници Демократске странке гласали за све извештаје Радне групе,да би касније Демократска странка у саопштењу за јавност нападала поменуте извештаје, довољно говори о незабележеном лицемерју и неморалу једне политичке организације која сваким даном све дубље тоне.

Нико од чланова Радне групе,укључујући и представнике Демократске странке,током годину дана рада није изнео ни једну тврдњу о евентуалном покушају политичке заштите нити о политичком прогону било ког функционера који је био у фокусу пажње Радне групе.

На питање зашто је највећи део извештаја везан за период 2008-2012.године не треба да одговара Радна група већ Игор Павличић и његови најближи сарадници, попут функционера Демократске странке Србољуба Бубњевића, који је 2011.године службеним возилом пијан изазвао удес у центру Новог Сада.

Српска напредна странка још једном позива Демократску странку да престане да обмањује грађане Новог Сада.

Нови Сад 08. новембар 2015. Године