Бесмислена и тендециозна питања Демократске странке

Руководство Демократске странке по ко зна који пут вређа и оптужује градоначелника Милоша Вучевића, притом тражећи да на њихова, иначе бесмислена и тендециозна, питања добију одговор без оптужби, вређања и изговора.

Као и сваки пут до сада такав одговор ће и добити. Потпуно је логично и у циљу повећања стандарда грађана и квалитета живота у Новом Саду неспособне директоре смењивати и постављати оне који су дорасли задатку да све оно што је претходна власт успела да упропасти – исправе, као и да успоставе развој комуналног сектора и квалитетнију услугу грађанима Новог Сада.

Новопостављеним директорима је пружена шанса јер су имали конкретан план и визију да, уз помоћ Радне групе за припрему плана санације и финансијске консолидација јавних и јавно-комуналних предузећа, изведу предузећа из тешке ситуације, омогуће запосленима редовну исплату личних доходака као да унапреде функционисање поверених предезућа. Уколико тај посао буду обавили квалитетно, никаквих смена неће бити.

Оптужбе за страначко запошљавање су потпуно бесмислене и лицимерне, а да не бисмо изнова понављали колико је чланова ДС-а запослено у јавним предузећима за време њихове владавине, навешћемо само пример када је у једном дану запослено више од 100 радника.

Нови Сад 06. август 2014. године